Az élelmiszerek vákuumban történő tárolásának forradalmi módszere levegő hatása nélkül akár 5-szörösére is meghosszabbítja az eltarthatóságát. Vákuumzáró élelmiszerek védelme és megóvása a levegő és a nedvesség elvesztése ellen, csökkentve az élelmiszer romlásának esélyét. A gyümölcsök hűtőben vagy fagyasztóban tárolásához elengedhetetlen, mellyel egyrészt frissen tartod az ételt, másrészt megakadályozod, hogy kicsapódjon a nedvesség a hűtő falára. Könnyű élelmiszer tárolás. A vitaminokban gazdag konzerválás és az ételek főzése soha nem volt ilyen egyszerű. A Bravo készülék egy kis méretű vákuumozó gép, mely egy pár mozdulattal légmentesen zárja le marinált húsát, friss gyógynövényeid, mártásaid, fűszereid valamint egész ételeid. A lepecsételt étel így hosszabban tartós, laktató és védett marad a hűtőládában a fagy jeleivel szemben. Mindenekelőtt azonban a vákuumozó gép ideális különféle ételek elkészítésére a vákuumban való vagy az ún. Sous Vide főzésre.