ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Hama fülhallgató (184068) (0482)

Cikkszám: 
HM184068

Igazi vezeték nélküli fülhallgató. Egyszerű kezelés az automatikus bekapcsolás és az automatikus párosítás.

 

Kérjük, hogy vedd figyelembe rendelés esetén, ez a termék higiéniai terméknek minősül és a termék megbontását követően nem érvényes rá az elállási jog.

Nincs raktáron
7 620 Ft
Részletek

 

Bluetooth a legjobb formájában maximális mozgásszabadság, mivel a két fülhallgató nincs összekötve kábellel.  Az érintésérzékelő intuitív kezelést tesz lehetővé. A beépített mikrofonnak köszönhetően könnyedén válthat a zenelejátszás és a hívásfogadás között.

Telefon funkció érintésvezérléssel hívások elfogadása kezdeményezése elutasítása utolsó szám újrahívása. Zenevezérlési funkciók lejátszás-szünet. A hangerő opcionálisan hangasszisztenssel szabályozható. Töltődobozzal ez azt jelenti, hogy a fejhallgató akár 3x is feltölthető útközben. A töltődoboz töltése USB-C csatlakozáson keresztül történik. Zeneidő-beszélgetési idő: 7h-5h teljesen feltöltött headset esetén, 28h-20h mobil dokkolóállomással. Egyszerű kezelés az automatikus bekapcsolásnak és az automatikus párosításnak köszönhetően.

Töltési idő: 2,5 óra. Csatlakozás: Bluetooth. Átviteli távolság: 10 m. Max. Készenlét: 150 h. Max. Beszélgetési idő: 5 óra. Szín: Fehér.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 9 cm. Magasság: 8,5 cm. Mélység: 3 cm. Súly: 0.04 kg.

Adatok
Tömeg:
40 g/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés