A fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár a Jászmetáll Kft. folyószámláján megjelenik. Számláinkat a bennük megadott fizetési határidőn belül az esedékesség sorrendjében kell kiegyenlíteni. Esedékességkor a ki nem fizetett számláink után a mindenkori jegybanki kamatláb kétszeresét késedelmi kamatként vevőinkre terheljük, vagy a fizetési késedelem valamennyi nyitott követelést esedékessé tesz és feljogosítja az eladót a póthatáridő kitűzése nélküli elállásra. Ezen közlemény alapján a Megrendelő köteles a késedelmi kamatot megfizetni. Elállás nélkül is jogosultak vagyunk késedelem esetén a leszállított áru visszaszállítására és azt ideiglenesen a vevő költségére és veszélyére megőrizzük.

 A számlával kapcsolatos kifogás a számla átvételét követő 5 napon belül tehető, melynek elbírálását követően a Jászmetáll Kft. a szükséges intézkedést megteszi.

A fizetési feltételek megszegése esetén a Jászmetáll Kft. jogosult a halasztott fizetési feltételek azonnali készpénzes fizetésre való változtatására, minden nyitott követelés azonnali esedékessé tételére illetve a szerződéstől való elállásra.

Fizetés személyesen
Vásárlóinknak lehetősége van üzletünkben  Hevesi Műszaki Outlet. Heves, Erzsébet tér 4-5. cím alatt személyesen átvenni a megrendelt terméket, ahol az átvételt követően történik meg a fizetés készpénzzel vagy bankkártyával.

Online bankkártyás fizetés
A megrendelt termékek árát, valamint a csomagolás és szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A fizetési mód kiválasztásánál bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk a kártyás fizetőoldalra. Az online fizetés a SimplePay szolgáltatáson keresztül történik, és sikeres fizetést követően azonnal bekerül a rendszerünkbe a megrendelés. Ezután elküldjük a visszaigazolást az Ön e-mail címére.

Fizetés előre átutalással
A megrendelt termékek árát, valamint a csomagolás és szállítás díját Ön a megrendeléskor kapott díjbekérő alapján átutalással egyenlíti ki. A fizetési mód kiválasztásánál jelölje meg az átutalás opciót. Ezután először díjbekérőt küldünk az Ön e-mail címére. Kérjük, hogy a díjbekérő szerint utalja át a megrendelt termékek árát! Amint regisztráljuk a befizetést, visszaigazolást és elektronikus számlát küldünk az Ön e-mail címére.

Fizetés utánvét

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelést követően a házhozszállításkor a futárnak a termékcsomag átvételét követően helyben kell készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlíteni a termék árát.

Jászmetáll Kft.

Bankszámla szám: OTP Bank 11739047-20025445-00000000