Termékek

 

Fedezze fel a Candy Brava-t, az intelligens szabadonnálló  mosogatógépet, amely időt takarít meg a piacon megtalálható leggyorsabb Wash & Dry ciklus használatával. Az A energiaosztályban csak 39 perc alatt. A Brava minden szempontból a legokosabb megoldás. A Candy CDPH 2L949W mosogatógép A ++ energiaosztályú (NEL: E), amely minimális energiafogyasztást biztosít a maximális mosási ihatékonyság érdekében. Takarítson meg a villanyszámláján! A Candy mosogatógép gyors mosási programmal rendelkezik, mindössze 32 perc alatt mosogatja az edényeket. Ez a program 45 ° C hőmérsékleten mossa, és nagy edények mosására szolgál azonnal használat után.

Gyorsabb, mint valaha! A Candy az ideális szövetséges a tökéletes higiénia eléréséhez a konyhában. Válassza ki a 70 ‘130⁰-os higiénés programot az edények, a serpenyők és a konyhai eszközök sterilizálásához, hogy megvédje az egész családot az egészségre negatívan ható vírusoktól, baktériumoktól és kórokozóktól. Tökéletes higiénia! A normál szennyezettségű edények számára megfelelő ECO program a leghatékonyabb program energia és vízfogyasztás szempontjából. A program átlagos időtartama 298 ”. Maximális hatékonyság! 

A Candy mosogatógép maximális töltőkapacitása akár 9 készlet. A kiválasztott program végén egy hangjelzés figyelmezteti Önt, hogy a mosási ciklus készen áll. Kicsi a konyhája? A mindössze 448 mm széles Candy mosogatógép ideális szűk helyeken történő használatra is. Mosson meg mindent egy töltéssel! A mosogatógép nem igényel különösebb karbantartást, mert a tartályt automatikusan megtisztul. A vízkő és a szennyeződés eltávolítása érdekében ajánlott rendszeresen végrehajtani egy mosóprogramot egy tisztítószerrel. E művelet során a gépnek üresnek kell lennie.

Könnyen karbantartható! Szabadonálló készülék. Programok száma: 5. Állítható magasságú felső kosár. Beállítható kezdési időpont: 3, 6, 9 óra. Programbefejezés jelző. Sóhiány kijelzés. LED kijelző. Energiahatékonysági osztály E. Terítékszám 9. Energiafogyasztás 70 kWh. Zajkibocsátás 49 dB(A). Programok:  Eco Clean, Intenzív, Gyors.

Készülék méret: Szélesség: 44,8 cm. Magasság: 82 cm. Mélység: 61,7 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 55 cm. Magasság: 92 cm. Mélység: 72 cm. Súly: 38 kg.

 

 

Tömeg 38 kg
Méretek 72 × 55 × 92 cm