Termékek

 

Az okos technológia kezd mindennapjaink részévé válni. Candy hisz abban, hogy fontos élvezni az életet, ezért ezt az új termékcsaládot úgy fejlesztettük ki, hogy az egyszerűen, könnyedén és okosabban mossa a ruhadarabokat, megkönnyítve ezzel a mindennapokat. Hogy több időnk maradjon saját magunkra és mindarra, amit a legjobban szeretünk. Hagyja, hogy a Candy nap, mint nap segítsen a mosási feladatokban: az eredmények egyszerűen elképesztő lesz. A cél a kényelem és a könnyű használat: nincs több idő-, energia-, pénzpazarlás, nincs több erőfeszítés. A Candy Smart mosógépek okosak és okostelefonjához csatlakoztathatók: élvezheti az NFC * kapcsolat előnyeit, amelyek javítják a felhasználói élményt, egyszerűen és közvetlenül okostelefonjáról.

Súlyérzékelő mosógépeink minimalizálják a felhasznált villamos energia mennyiségét, csökkentve ezzel a pazarlást. Az súlyérzékelők érzékelik a terhelés mértékét, és automatikusan beállítják a felhasznált víz és villamos energia mennyiségét. Gépeinkkel fél terhelésnél akár 70% -kal kevesebb vizet, időt és áramot használhat fel. 14, 30, 44 ÉS 59 perces gyors programok az időmegtakarítás és a kiemelkedő teljesítmény legjobb kombinációja. A Candy mosógépek lehetővé teszik, hogy akár 4 gyors, kevesebb, mint egy óra hosszú program közül válasszunk, mégis 100% -os hatékonysággal mossák patyolat tisztára ruháinkat. Törődj a mosógéppel az intelligens ellenőrzés funkcióval egyszerűbb karbantartani készülékét, ezáltal hosszabb élettartamot biztosíthat mosógépének. Az állapot ellenőrzésével figyelemmel kísérheti a készülék állapotát és információt kaphat róla. Hibajelzés vagy meghibásodás esetén az intelligens útmutató segít Önnek azonosítani a hibát és megoldást javasol.

Töltetkapacitás 7 kg. Szabadonálló. Energiahatékonysági osztály D. Vízfogyasztás, mosás 41 L. Energiafogyasztás 100 mosás 69 kWh. Programok száma 16. Késleltetett indítás 1-24 óra. Easy Iron. Start késleltetési funkció. Kilo Detector. Szennyeződés mértékének kiválasztása Centrifuga 1200 fordulat/perc.

Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 85 cm. Mélység: 45 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 64 cm. Magasság: 89 cm. Mélység: 48 cm. Súly: 63 kg.

Tömeg 63 kg
Méretek 48 × 64 × 89 cm