Termékek

 

Állandó hőmérséklet a hűtőszekrényben az érzékelővel vezérelt AdaptTech hűtőrendszer memória funkcióval optimális klímát biztosít a hűtőszekrény belsejében. Egy elektronikus program rögzíti, hogy mikor és milyen gyakran nyitják ki a hűtőszekrény ajtaját. Az adatok tárolása folyamatosan történik, és az AdaptTech hűtőrendszer ennek megfelelően állítja be a hőmérséklet eloszlást és a kompresszortevékenységet, ezalatt automatikusan növeli a hűtési teljesítményt. Inverteres kompresszor stabil, csendes és tartós a beépített inverteres kompresszor teljesítményét a hűtőberendezésben pontosan mért hőmérséklethez igazítja, ez megakadályozza, hogy az étel felmelegedjen és megromoljon. Az inverteres kompresszor rövid időn belül nagy hűtési teljesítményt ér el, ezért energia hatékonyabb, mint a hagyományos kompresszorok. Ezenkívül az inverteres kompresszor csendes, tartós és stabil teljesítményt garantál. Légkeringető hűtés QuickCooling funkcióval a hűtőszekrény belső részének hátsó falán található ventilátor folyamatosan mozgatja és keringeti a hideg levegőt. A keringető levegős hűtésnek köszönhetően a hűtőszekrény teljes belseje mindig egyenletesen hűt, és nem képződik páralecsapódás a hátsó falon vagy az üvegpolcok alatt. Ideális klíma minden olyan élelmiszer számára, amelynek hosszú ideig frissnek kell maradnia.

CrispZone páratartalom szabályozóval a gyümölcsök és zöldségek, mintha frissen szüreteltek volna. A tágas CrispZone XL fiók az egyik legnagyobb gyümölcs és zöldségfiók a piacon nem csak a gyümölcsök és zöldségek maradnak frissek ott, de még a páratartalom is szabályozható. A páratartalom szabályzó segítségével könnyen beállítható. Az étel sokkal tovább marad friss és ropogós, és megőrzi vitaminjait. SuperCool gyors lehűlés a heti bolt után nagyon fontos az állandó hőmérséklet a hűtőszekrényben. Ha tömeges vásárlás után megtelik a hűtőszekrényt, a SuperCool funkció a szokásosnál 3°C-kal alacsonyabbra csökkenti a hőmérsékletet, az aktiválás után 6 órán keresztül működik, majd automatikusan kikapcsol. SlotIn rendszer nincs korlátozás az ajtó kinyitásakor ezzel a rendszerrel közvetlenül a falhoz, munkafelület vagy más eszköz mellé helyezheti a hűtőszekrényt, mert a SlotIn rendszerrel a hűtőszekrény ajtaja továbbra is a készülék teljes szélességében nyitható.

Hűtőszekrény térfogata: 384 L. Energiahatékonysági osztály C. Zaj 38 dB. Zajosztály B. Évi energiafogyasztás 92 kWh. Minimális környezeti hőmérséklet 10 °C. Max. környezeti hőmérséklet 43 °C. Elektronikus vezérlés. Nyitott ajtó jelző. Hangos riasztás. Hűtőrekesz leolvasztás automatikus. Páratartalom szabályozó. CrispZone fiók HumidityControl funkcióval. Polcok a hűtő ajtajában 5. Az állítható polcok száma a hűtőszekrényben 4. Szín:Inox.
Készülék méret: Szélesség: 59,5 cm. Magasság: 185 cm. Mélység: 66,3 cm.
Csomagolás méret: Szélesség: 64cm. Magasság: 191 cm. Mélység: 77,5 cm. Súly: 71 kg.
Tömeg 71 kg
Méretek 77,5 × 64 × 191 cm