A Haier WS50GA borhűtő modern, letisztult design jellemzi, igényes kialakítású. UV-szűrős üvegajtajával meggátolja, hogy kellemetlen ízek alakuljanak ki a borban. A benne lévő LED-es világítás kevesebbet fogyaszt, mint a hagyományos fényforrások, és nem bocsát ki hőt, így segít megőrizni a benne tárolt italok minőségét. Az 50-es sorozatú, 50 cm széles borhűtő készülékeiben ugyanolyan szakszerűen tárolhatja értékes borgyűjteményét, mint egy pincészetben.

A borok megfelelő hőmérsékleten való tárolása megőrzi ízüket és aromájukat, így minden alkalommal tökéletes bort élvezhet. Ezért tervezte a Haier ezt a borhűtőt úgy tervezte, hogy borait optimális körülmények között tárolja. A Haier borhűtők UV védelemmel ellátott üvegajtóval rendelkeznek, amely védi a borokat a fénytől és így garantálja az optimális tárolást. A mikrorezgés és a zaj befolyásolhatja borait, megváltoztatva ízüket és aromájukat. A Haier borhűtő kompresszorok rezgéscsillapító rendszerrel vannak felszerelve, amely csökkenti a vibrációt és minimalizálja a zajt, így borai megőrzik teljes, eredeti aromájukat.

Űrtartalom 167 L. Szabadonálló. Hőmérséklet tartomány 6 – 18 °C. Teljesítmény 90 W. LED kijelző. Automatikus leolvasztás, alacsony vibráció, digitális hőmérséklet kijelző.  Energiahatékonysági osztály G. Palacktartók (0,75 L) 50 palack. Palackpolcok 10. Palackpolc fa. Normál zajszint 39 dB A. Szín: Fekete.
Készülék méret: Szélesség: 50 cm. Magasság: 127 cm. Mélység: 56,5 cm
Csomagolás méret: Szélesség: 57 cm. Magasság: 131 cm. Mélység: 63,5 cm. Súly: 62 kg.

 

Tömeg 62 kg
Méretek 63,5 × 57 × 131 cm