Termékek

Hanseatic kombinált vízadagolós hűtőszekrény. Az optimális áramfogyasztás és a szuper megtakarítások előnyeit élvezheted. Elegendő kapacitás a napi szükségletekhez és az egész család számára. Vízadagoló az ideális megoldás a víz hűtésére, a vízadagoló hűsölést biztosít a forró nyári napokon. Elektronikus vezérlés állítható termosztáttal. Gyorsan és egyszerűen beállíthatod mind a hűtő és fagyasztótér hőmérsékletét, mind a kívánt üzemmódot. Gyors fagyasztás. Ha rövid időn belül szeretnéd lefagyasztani az ételt, akkor aktiválhatod a gyorsfagyasztás funkciót.
Tágas és kényelmes rekeszekkel rendelkezik minden igényed számára, és mindig elegendő hely áll rendelkezésére. Hűtsd vagy fagyaszd le az élelmiszereket, és tartsd a gyümölcsöket és zöldségeket olyan frissen és ízletesen, mint a szedésük napján! A modern, tartós és energiatakarékos LED-fény biztosítja a láthatóságot a hűtőegység minden sarkában.
Teljes kapacitás: 378 liter. Hűtőtér: 256 liter. Fagyasztótér: 122 liter. Szabadonálló. Energiaosztály C. Energiafogyasztás: 177 kWh/év. Vízadagoló. Kényelmes zóna nyitott fagyasztórekesz az élelmiszerek gyors eltávolításához. Fagyasztási kapacitás 24 órán belül 7,5 kg. Hőmérséklet kijelzővel az ajtón. Ajtópolcok 3. Hűtőszekrény fiók 2. Hűtő polcok 3. Fagyasztó fiók 3. Polcok üveg. Gyorsfagyasztás funkció. NoFrost. Szín: Inox.

Készülék méret: Szélesség: 59,5 cm. Magasság: 201 cm. Mélység: 69 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 65 cm. Magasság: 206 cm. Mélység: 74 cm. Súly: 91 kg.

Tömeg 79 kg
Méretek 60 × 60 × 175 cm