Termékek

 

A HECHT 5406 nem önjáró benzinmotoros fűnyíró, amit maximum 700 m2 füves terület rendszeres rendben tartására ajánlunk. A meghajtásról 80 cm3, 3,5 HP teljesítményű 4-ütemű OHV motor gondoskodik. A fűnyíró háza tartós műanyagból készült, és a megerősített szerkezetnek köszönhetően hasonlóan erős, mint a fémházas, de a műanyag kivitel előnye, hogy könnyű, ez a fűnyíró csak 18 kg-t nyom. A ház másik óriási előnye, hogy ellenáll a korróziónak. Azokon a helyeken, ahol a kerék illeszkedik, a vár fémmel van megerősítve. A fűnyíró nem rendelkezik központi magasságállítással, az egyes kerekek magasságát lehet beállítani három fokozatban, 25-től 55 mm-es tartományban.

Ezért ajánljuk a fűnyírót olyan kis kertekbe, amelyek rendszeresen ápolva vannak, az alacsony súlyának és kis méretének köszönhetően könnyen irányítható az akadályok körül. A levágott füvet 40 literes textil kosárba gyűjti. Ezért a kosár könnyű, egyszerűen kezelhető. A kiszórást a kosár felső részén található fém fogantyú, és a hátsó részén egy hurok könnyíti. A kosár anyaga jól levegőzik, ez biztosítja, hogy a jó levegőáramlásnak köszönhetően a kosár teljesen meg tud telni. A kések munkaszélessége 41 cm. A fűnyíró beindítása klasszikus módon, a berántóval történik. A fűnyíró kezelése nagyon egyszerű, a hideg indítás megkönnyítése érdekében primerrel van felszerelve, amivel pumpálni tudja az üzemanyag keveréket. A fogantyún található a motort irányító kar, ami lenyomott állapotban hagyja járni a motort, ha elengedi, a motor leáll. Így a fűnyírót műszakilag kevésbé jártas személy is tudja használni. Ez a kar ugyanolyan széles, mint a fogantyú, így bármikor elengedheti az egyik kezével, pl. amikor el szeretné tartani az Ön elé belógó ágakat. A fogantyú nagy szárnyas anyával van rögzítve, ami megkönnyíti az összeszerelését. Jó minőségű, erős benzinmotor.

A felhasználók értékelni fogják a gép műanyag alváznak köszönhető kisebb súlyát. A kisebb súlyának köszönhetően a fűnyíró kiválóan mozgatható . Olyan kisebb telkek vagy kertek tulajdonosainak ajánlott, ahol nincs elektromos hálózat. A puha markolattal ellátott kényelmes fogantyú növeli a komfortos használatot. Beállítható vágási magasság. Hátulkidobós kialakítás. Gépház anyaga: műanyag. Ajánlott területnagyság: 700 m². Gyűjtőkosár űrtartalma: 45 l. Hajtómotor lökettérfogata: 80 cm³. Hengerűrtartalom: 80 cm³. Indítási mód: Manuális. Gyűjtőzsák anyaga: Szövet. Nem Önjáró. Vágásmagassági tartomány: 25-65 mm. Vágásszélesség: 41 cm. Vágási fokozat: 1. Szín: Piros.

Csomagolás méret: Szélesség: 65 cm. Magasság: 37 cm. Mélység: 46 cm. Súly: 20 kg.

Tömeg 20 kg
Méretek 46 × 65 × 37 cm