Termékek

 

Az új inverteres motornak köszönhetően a legmegbízhatóbb és legtartósabb teljesítményt és a piacon elérhető legmagasabb energiahatékonyságot éri el. Ez a Hoover sorozat a mosási programok széles skáláját kínálja, hogy kedvenc ruhájának rostja hosszabb ideig megmaradjon a legjobb mosási eredmény feláldozása nélkül. Az automatikus betöltés funkcióval speciális érzékelők a mosási ciklus első 4 percében megbecsülik a ruhanemű súlyát, és ennek megfelelően állítják be a vizet, az energiafogyasztást és a mosási ciklus idejét. Az Allergy Care program célja, hogy eltávolítsa az allergéneket és a baktériumokat a ruhaneműből azáltal, hogy a mosási hőmérsékletet hosszabb időre 60°C-ra emeli, és a végén meghosszabbítja az öblítési fázist. Ez az ideális program normál és baba fehérnemű fertőtlenítésére, biztosítva a legjobb higiéniát családja számára.

Az NFC technológiával ellátott One Touch csatlakozási rendszer támogatja, hogy gépét a legjobb mosási eredménnyel és energiahatékonysággal használja. Egyszerűen töltse le a Hoover Wizard alkalmazást, és tartsa okostelefonját a készülékhez, és megtalálja az összes mosási információt az Ön igényeinek megfelelően. Az ütemezett karbantartásnak köszönhetően hosszabb ideig és könnyedén megőrizheti mosógépének egészségét és élettartamát. Az alkalmazás értesítéseket küld a szűrőtisztítási és vízkőmentesítési ciklusról, így lépésről lépésre támogatja az optimális teljesítmény fenntartását. A probléma megoldásához tekintse meg a hibaelhárítási útmutatót, vagy kérjen lépésről lépésre tanácsot az ügyfélszolgálattól. Az új energiacímkének megfelelően ez az A energiaosztályú mosógép akár 51%-kal is csökkenti a fogyasztást egy G energiaosztályú készülékhez képest.

Töltetkapacitás 7 Kg. Maximális centrifugálási sebesség 1300 fordulat/perc. Energiahatékonysági osztály A. Energiafogyasztás 45 kWh/100 ciklus. Vízfogyasztás 41 l/év. OneTouch. 15+1 mosási program. Inverter motor. Késleltetett indítás. Gőzfunkció. NFC technológia. AquaStop. Külön állítható hőmérséklet és centrifuga fordulatszám. Zajszint: 76 dB

Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 85 cm. Mélység: 45 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 70 cm. Magasság: 95 cm. Mélység: 55 cm. Súly: 60 kg.

Tömeg 60 kg
Méretek 55 × 70 × 95 cm