Termékek

 

Kiváló minőségű fekete üvegből készült, amely közvetlenül a falra szerelhető. Hatékony, csendes és könnyen tisztítható az élkivonásnak köszönhetően. Erőteljes ventilátormotor. 3 teljesítményszint intenzív fokozattal. LED lámpa ez a világítási koncepció biztosítja a főzőfelület lehető legjobb megvilágítását alacsonyabb fogyasztás mellett. Élelszívás különösen hatékony, csendes és könnyen tisztítható. A készülék szélessége 80 cm. Csak néhány decibel többé-kevésbé dönt a nagyon hangos vagy a kellemesen halk között.

Folyadékdinamikai hatékonysági osztály A folyadék dinamikus hatásfok az elszívott levegő elszállításához szükséges energiafogyasztást jelenti. Zsírleválasztó osztály A zsírleválasztási szint azt írja le, hogy a zsírszűrő milyen hatékonyan szűri ki a szennyeződéseket a főzés során keletkező füstökből.

Maximális légszállítás: 713 m³/h. Magas minőségű fekete üvegből készült, közvetlenül a falra szerelhető. Világítás: 2 x 1 W LED. Maximális zajkibocsájtás: 70 dB. Érintőgombos vezérlés. 1 motor. 3 teljesítmény szint. Mosható alumínium zsírszűrő. Éves energiafogyasztás: 82,3 kWh. Energiahatékonysági osztály B. Elszívó levegő fúvóka Ø 150 mm. Az elektromos főzőlaptól való minimális távolság 550 mm. Legkisebb távolság a gáztűzhelytől 700 mm. Szín: Fekete, Inox.

Készülék méret: Szélesség: 80 cm. Magasság: 69 cm. Mélység: 32 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 83 cm. Magasság: 37 cm. Mélység: 45 cm. Súly: 30 kg.

Tömeg 30 kg
Méretek 45 × 83 × 37 cm