Termékek

 

Mozi minőség, mélyebb kontraszttal. A Quantum HDR 8x a HDR új szintjére emel. A Quantum HDR fényerősségi tartománya belső tesztelési szabványokon alapul, és a megtekintési környezetnek vagy a specifikus feltételeknek megfelelően változhat. Mély feketék és tiszta fehérek a beépített precíz LED-ekkel Direct Full Array. A precízen vezérelt LED-ek koncentrált zónái ultramély feketéket és tiszta fehéreket hoz létre.

Tökéletes színek, bárhol is ülsz. A Széles betekintési szög segítségével több szögből is ragyogó színeket láthatsz, kevesebb színtorzítással. Még oldalról nézve is minden alkalommal a teljes képet láthatod. A környezet változik, a kép tökéletes. Tapasztald meg a tökéletes képet anélkül, hogy bármit is át kellene állítani a beállításokban, mert az adaptív kép funkció automatikusan megváltoztatja a képernyő fényerejét.

TV és hangprojektor tökéletes harmóniája. Vedd körül magad a hanggal, amely a TV és a hangprojektor harmóniájából született! A Q Symphony egyedülálló módon lehetővé teszi a TV és a hangprojektor egyidejű működését a jobb térhatás érdekében, anélkül, hogy le kellene némítani a TV hangszóróit. A Q Symphony kizárólag kompatibilis hangprojektorokkal érhető el. Ellenőrizd a Q Symphony kompatibilitást a hangprojektor termék specifikációinál! Figyelj minden elhangzott szóra, zavaró tényezők nélkül. Újonnan hozzáadott valós idejű zaj intelligencia. Amikor zaj keletkezik a lakókörnyezetben, az zavarhatja a nézőket. Azonban, az AVA kihangsúlyozza a jelenet hangját, hogy a TV tiszta párbeszédeket nyújtson a nézők számára.

Képernyő méret 138 cm 55″. Kijelző típusa: 4K Ultra HD QLED. Felbontás: 3840×2160 px. HDR: HDR10+. Képminőség index: 3800 PQI HLG Hybrid Log Gamma. Mega Contrast. PurColor. Kontraszt fokozás. Fényerő érzékelés. Digitális tiszta kép. Képmódok: Film mód, Természetes mód, Játék mód. Audio: Teljesítmény: 60 W. Csatornák száma: 2. CH. Dolby Digital Plus. Dialog Enhancement. Audio Pre-selection Descriptor. Dolby 5.1 Dekóder. Tunerek: DVB-T2, DVB-C, SMART. Hangvezérlés. Intelligens személyi asszisztens. Csatlakozás: HDMI: 4 db. USB: 2 db. LAN. CI+. RF. Bluetooth 4.2. Energiaosztály: G. Szín: Fekete.

Készülék méret: Szélesség: 122 cm. Magasság: 78 cm. Mélység: 25 cm. állvánnyal.

Csomagolás méret: Szélesség: 144 cm. Magasság: 85 cm. Mélység: 18 cm. Súly: 57 kg.

Tömeg 57 kg
Méretek 18 × 144 × 85 cm