Termékek

 

A Silver Style DF-4 olajsütő készülék segítségével, szinte bármikor könnyen és egyszerűen készíthet finomabbnál finomabb ételeket. Az olajsütő akár 2200 W teljesítménnyel, 2 literes kapacitású sütőkosárral és állítható hőmérséklettel lett ellátva. A tapadásmentes felületnek és a kivehető kosárnak köszönhetően a tisztítása is rendkívül egyszerű. A 2200 W teljesítménynek köszönhetően 4-5 perc alatt készen áll a használatra, és nagyszerű ételeket készíthet.

A sütés és főzés közben megspórolt idejét fordítsa a inkább a családjára vagy vendégeire. A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. Bekapcsolás után pár perccel már készíthetők is az ételek. A tervezésnek és kialakításnak köszönhetően, a fogantyú borítása használat közben nem forrósodik fel. Bizonyos ételek és alapanyagok, pl. a hal, kellemetlen ízt és szagot hagynak az olajban. Ennek a megszüntetésére melegítse fel az olajat 160 ˚C-ra a készülékben. Amikor elérte a kellő hőmérsékletet tegyen az olajba több darabra szeletelt zellert, vagy két szelet kenyeret.

Teljesítmény: 2200 W. Olajkapacitás 4 L. Kosárkapacitás 2 L. Fedél betekintő nyílással. Kivehető kosár. Állítható termosztát 0 – 190 °C. Rozsdamentes acél kivitel. Vezetéktároló. Túlmelegedés elleni védelem. Csúszásmentes alap. Termosztát. Cool Touch. Szín: Fekete.

Csomagolás méret: Szélesség: 41 cm. Magasság: 27 cm. Mélység: 23 cm. Súly: 2,86 kg.

Tömeg 2,86 kg
Méretek 23 × 41 × 27 cm