Termékek

 

Mostantól ezzel a rizsfőzővel percek alatt elkészítheti a legfinomabb rizst! Nem kell aggódnia a rizs túlfőzése miatt, mivel az automatikusan a rizs főzése után vált a „melegen tartás” funkcióra. Stílusos kialakításának, 1,5 literes nagy kapacitásának és 500 watt teljesítményének köszönhetően ez a rizsfőző tökéletes kiegészítés a konyhához. Ez a rizsfőző megkönnyebbülés a forgalmas napokon csak vizet és rizst kell hozzátenni a serpenyőbe. Az automatikus kikapcsolásnak és a forralásmentes védelemnek köszönhetően nem kell aggódnia a rizs miatt. Főzés után a termék automatikusan melegen tartás funkcióra vált.

A serpenyő hőmérséklete 70–75 ° C marad, ami a rizst órákig melegen tartja. 1,5 liter űrtartalommal egyszerre akár 10 adag rizst főzhet. Természetesen kisebb mennyiségű rizst is főzhetünk. A Tristar rizsfőző nagyobb családok számára alkalmas. A Tristar rizsfőző belső tapadásgátló bevonattal van ellátva, így a rizs nem tapad a serpenyőbe, és nagyon könnyen tisztítható. A belső serpenyő eltávolítható, ami megkönnyíti az edény mosását. A rozsdamentes acélból kialakított forma stílusos megjelenést kölcsönöz a rizsfőzőnek. Két lámpa jelzi, hogy a rizsfőző be van e kapcsolva, és ha a melegen tartás funkció engedélyezve van. A csúszásmentes lábak extra stabilitást és egyszerű használatot biztosítanak. Ezen felül kap egy kanalat, mérőpoharat és spatulát.

Teljesítmény: 500 W. Térfogat 1,5 L. Rozsdamentes acél ház jelzőlámpákkal és csúszásmentes lábakkal. Eltávolítható belső edény. Szín: Szürke.

Csomagolás méret: Szélesség: 26 cm. Magasság: 24 cm. Mélység: 26 cm. Súly: 5 kg.

Tömeg 5 kg
Méretek 26 × 26 × 24 cm