Termékek

 

Elegáns, ízléses és … lenyűgöző! Ez a női okosóra több mint fejlett technológiák tárháza. Tökéletesen kiemeli a stílusát és karakterét. Számos sport okosóra funkciójával rendelkezik: segít elérni edzéscéljait, ellenőrizheti pulzusát, vérnyomását és véroxigénszintjét. Méri továbbá a megtett távolság és elégetett kalória mértékét. És még vízálló is! Egy igazi multi tasking eszköz, amelynek titkait örömmel fogja felfedezni.

Pulzusfigyelő, vérnyomásmérő és véroxigénmérés edzés közben megfigyelheti pulzusát, vérnyomását és oxigén ellátását. Sport módok válasszon ki egyet az edzésmódok közül és kezdjen neki! Az óra segítségével mindig tudni fogja mennyi kalóriát égetett el futás, tekerés, úszás és sétálás közben. Alvásfigyelés a beépített pulzus és mozgásérzékelő segítségével több információja lesz alvásának minőségéről és hosszúságáról. Lépésszámláló kiváló eszköz edzéshez, a megtett út vagy az elégetett kalória kiszámolásához is. Inaktivitás figyelése a beépített érzékelő figyeli a mozgását és figyelmezteti ha túl sokáig nem mozgott és emlékezteti, hogy itt az ideje egy kis kalóriaégetésnek! Bejövő hívás és szöveges üzenet értesítés valaki hívja vagy sms-t ír Önnek? Ezekről akkor is tudni fog, ha telefonja lehalkított állapotban a zsebében pihen. Az okosóra Facebookos vagy Twitteres üzemeiről is értesíti Önt.

Garett Women Nicole (czarny) - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD

Színes kijelző a színekkel feldobhatja a hangulatát! Az óra kijelzője mindig vidáman fog csillogni, így az összes megjelenített információ tisztábban fog megjelenni. IP67 vízállóság a tanúsítvány garantálja, hogy teljes védelmet nyújt a víz okozta károkkal szemben akár fél órán át tartó merítést is kibír, valamint teljes védelmet nyújt a porral és kosszal szemben. Kamera távkioldása nem csak kényelmesebb, de több lehetőséget is biztosít. Az okosóra segítségével távolabbról, szelfibot nélkül is lőhet képeket. Csak be kell állítania az okostelefont és már kész is. Tölthető akkumulátor Lítium-ion, Li-ion. Akkumulátor élettartama: 6 nap. Feltöltési idő: 2,0 óra. Kapocs színe: fekete. Szíj színe: fekete. Óra színe: fekete.

Csomagolás méret: Szélesség: 10 cm. Magasság: 7,5 cm. Mélység: 9 cm. Súly: 0,029 kg.

Tömeg 0,029 kg
Méretek 9 × 10 × 7,5 cm