Termékek

 

Az OptiSpace-vel ellátott hűtőszekrény lehetővé teszi az élelmiszerek optimális tárolását. Funkcionális és tágas belső tér. Fagyasztó rekesz. A hűtőben négy rekeszes rekesz. Fagyaszd le biztonságosan az élelmiszereket a hűtőszekrényben. A négycsillagos fagyasztónak köszönhetően akár hűtőben is biztonságosan lefagyaszthatod friss élelmiszereid -18ºC-ig. Ideális kisebb mennyiségű élelmiszerek vagy készételek hatékony fagyasztásához.

Az elektronikus vezérléssel precíz változtatásokat hajthatsz végre a hőmérsékleten és egyéb tárolási funkciókban. Ez a hatékony hűtőszekrény azonnali visszajelzést ad a beállításokról a digitális kezelőpanelen. Tágas, teljes szélességű zöldségfiók, ahol mindent tárolhatsz, amit vásároltál. Még a szokatlan alakú, hosszabb zöldségek is könnyen elférnek. Az uborkától a zellerig mindenki könnyen megtalálja a helyét ebben a zöldséges rekeszben. A teljes hűtőtér energiatakarékos megvilágítása a LED belső világításnak köszönhetően.

Teljes kapacitás: 124 liter. Hűtő kapacitás: 110 L. Fagyasztó kapacitás: 14 L. Coolmatic* a friss élelmiszerek gyors lehűtéséhez. Teljesen automatikus leolvasztás a hűtőben. Vonóajtó technika. 4 csillagos fagyasztó. Elektronikus hőmérséklet szabályozás. LED kijelző. Belső világítás a hűtőtérben. Állítható magasságú üvegpolcok 3. Gyümölcs és zöldségfiókok 1. Tojástálca 6 tojáshoz 1. Ajtóütköző jobbos, cserélhető. Éves energiafogyasztás 178 kWh. Szín: Fehér.
Készülék méret: Szélesség: 54 cm. Magasság: 87,3 cm. Mélység: 54,9 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 94 cm. Mélység: 60 cm. Súly: 30 kg.

Tömeg 30 kg
Méretek 60 × 60 × 94 cm