Termékek

 

Főzőlapunk tökéletes olyan helyekre, ahol nincs gáz. Hasznossága akkor is felértékelődik, ha hirtelen kiderül, hogy a konyhában a jelenlegi tűzhelyek száma túl kevés az éppen kialakult helyzetre való tekintettel, például egy családi ünnepség vagy egy alkalmi házibuli. Szeretne gyorsan összedobni egy finom ebédet. nyaralás során is szeretné megoldani a főzést? Nincs az otthonodban vagy a nyaralódban tűzhely, de szükséged lenne valamire, amin el tudod készíteni az ételt? Nyugalom, tüzet nem kell raknod, használd csak az ECG elektromos kétállásos főzőlapját. 1500+1000 wattos teljesítménye garantálja, hogy az ételek rövid időn belül zamatossá főnek, sülnek rajta.

Működésjelző kis fénye vigyáz arra, hogy nehogy úgy felejtsd, vagy szórakozottságodban hozzáérj a meleg felülethez. A kettős főzőlapnak köszönhetően egyszerre 2 ételt is készíthet. Bárhová magával viheti és pár perc alatt elkészítheti a kedvenc fogásait. Gyújtólámpával, állítható termosztáttal, öntöttvas fűtőelemmel, 5 pozícióban állítható kapcsolóval ellátott készülék.

Teljesítmény: 1500 W + 1000 W. Főzőlapok átmérője: 18,5 cm + 15,5 cm. Egyszerű működtetés és karbantartás. Fokozatmentesen beállítható termosztátok. Beállítható, független hőmérséklet vezérlés. Kijelző lámpa. Túlmelegedés elleni védelem. Hálózati vezeték tároló. Csúszásgátló lábak. Szín: inox.

Csomagolás méret: Szélesség: 51 cm. Magasság: 30 cm. Mélység: 9 cm. Súly: 5 kg.

 

Tömeg 5 kg
Méretek 9 × 51 × 30 cm