Termékek

Az ECG EWF 801200 BlackLine elöltöltős mosógép, amely könnyedén kezeli a farmereken, lepedőkön és gyapjú pulóvereken lévő szennyeződéseket. 8 kg ruha mosására alkalmas, így gyermekes családok számára is remek választás. 15 különböző programmal számolhatsz, amelyeknek köszönhetően hatékonyan moshatsz mindent, amire szükséged van. Természetesen ennek az elöltöltős mosógépnek is van egy speciális funkciója az allergiások számára, vagy lehetőség van a késleltetett indítás beállítására. Annak érdekében, hogy minden típusú ruhaneműt kitűnő eredménnyel tudjon mosni. És minden bizonnyal elégedett leszel azzal a lehetőséggel, hogy a mosás közben további ruhaneműt is hozzáadhatsz. Mosógépünk hatékony mosást garantál a kiváló minőségű rozsdamentes acél dobnak és a megbízható, akár 2100 W-os váltóáramú motornak köszönhetően. Ennek köszönhetően a készülék akár 1200 fordulat/perc sebességgel is működhet, így nem csak precízen tudja kimosni a ruhát, de hatékonyan ki is centrifugálja azokat.
Célszerű az Eco-Logic rendszer támogatása is, amely fél töltettel gazdaságosabb mosást tesz lehetővé. A mosógép automatikusan érzékeli, hogy kevesebb ruha van a mosógépben, így nem kell aggódnod semmitől. Ennek a mosógépnek a kezelése gyerekjáték lesz az elegáns fekete panelnek köszönhetően, amelyen egy forgatható vezérlő található a program kiválasztásához, egy digitális kijelző és egy gombkészlet az összes legfontosabb funkció vezérléséhez. Az ECG EWF 801200 BlackLine automata mosógép működése minden körülmények között biztonságos. Ehhez hozzájárul a túlhabzás és túlfolyás elleni integrált védelem, valamint a gyermekzár, amely megakadályozza a nem kívánt manipulációt. A mosógép tökéletes stabilitásáról a bumeráng alakúra formált oldalak gondoskodnak ezek végrehajtásával a készülék hatékonyan csillapítja a rezgéseket működés közben.
Töltetkapacitás 8 kg. Különleges program allergiások számára is . 15 program az összes ruhanemű tökéletes tisztaságáért pamut, Eco 40-60, pamut előmosással, pamut 20 °C, színezett, gyapjú, öblítés, antiallergén, centrifugálás, leeresztés, kézi mosás, sport, ágynemű, farmer, sötét ruhák, gyors 60′, gyors 15′. Praktikus késleltetett indítás funkció. Lehetőség a ruhanemű hozzáadására mosás közben. Digitális kijelzővel ellátott gombos kezelőpanel. Rugalmas hőmérséklet és sebesség beállítási lehetőség. Megbízható AC motor. Maximális bemenet 2100 W. Centrifugálási sebesség akár 1200 fordulat/perc. Kiváló minőségű rozsdamentes acél hordó 51 l űrtartalommal. Bumeráng alakú oldalfalak, amelyek hatékonyan csillapítják a rezgéseket. Habzás és túlfolyás elleni védelem. Gyermekzár. Energiaosztály D. Energiafogyasztás 73 kWh (100 ciklusonként). Eco-Logic rendszer automatikus érzékeléssel, amely gazdaságosabb mosást tesz lehetővé fél töltettel. Vízfogyasztás ciklusonként 48 liter. Zajszint 77 dB. Szín: Fehér.
Készülék méret: Szélesség: 59,7 cm. Magasság: 84,5 cm. Mélység: 52,7 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 64 cm. Magasság: 88 cm. Mélység: 58 cm. Súly: 64 kg.

Tömeg 64 kg
Méretek 58 × 64 × 88 cm