Termékek

 

Az HOOMEI STEAM IRON vasaló egyszerűvé és hatékonnyá teszi a vasalást. Az akár 120gramm gőzlöketnek köszönhetően a makacs gyűrődések kisimíthatók. A kerámia vasalótalp könnyedén siklik minden textílián, és karcmentességet biztosít, a vízkőmentesítő funkció pedig garantálja a tartós használatot. A gőz intenzíven eltávolítja a ráncokat a vastag szövetekről és a makacs ráncokat is.

A karcálló rozsdamentes acéllemez optimális simaságot és kiváló minőséget garantál a teljesítmény és a tartósság tekintetében. Nincs vízszivárgás, hogy ne foltosítsa a szöveteket. A továbbfejlesztett fogantyú ergonómia lehetővé teszi könnyű és sima vasalás bármilyen anyagon. Gőzmennyiség 10-20g/perc. Termosztát a lemez hőmérsékletének szabályozására. Száraz és gőzölős vasalás, függőleges gőz. Kerámia talp az egyszerűbb vasaláshoz. Működési fény, gőzkitörés, gőzszabályozás, permetezési funkció, és öntisztító funkció.

 Teljesítmény: 2200 W. Kapacitás 300 ml. A vasalót mindig desztillált vízzel vagy speciális vasalófolyadékkal használja. Szín: Lila.

Csomagolás méret: Szélesség: 32 cm. Magasság: 17 cm. Mélység: 13 cm. Súly: 1,5 kg.

Tömeg 1,5 kg
Méretek 13 × 32 × 17 cm