Termékek

LED-es fényszóró zseblámpák minden perspektíva indukciós 230°-os megvilágítással. Hullámindukció oldalhullám indukciós érzékelővel és egyérintéses csattal, egyszerű a kültéri munkavégzés, ha ezt a fejlámpát viseli. Széles fénysugaras LED 230 fokos nézetet biztosít holtszög nélkül. 100 méteres távolságig is képes világítani.
Világítsa meg a felhasználót, az elülső talajt és a felhasználó környezetét a biztonság és a balesetek elkerülése érdekében. A tartós és nyújtható fejpánt szilikon lámpahéjjal tetszőleges fejmérethez állítható, a fejen viselve nincs teherbíró érzés, az egész mini és könnyű, könnyen hordozható, víz és izzadságálló, valamint könnyen tisztítható. Teljes vizuális dizájn. Sok mindenre használható, mint például futás, kempingezés, túrázás, horgászat, kerékpározás, kutyasétáltatás, olvasás, szabadtéri kikapcsolódás, vészhelyzet stb.
Anyag ABS. Vízálló IPX4. Töltési idő 4 óra. Használati idő  3-8 óra. Töltési mód USB. Max 350 Lumen. Nagy reflektor világítási terület, 230 fokos széles hatótávolság. Hullámindukció, kézmozdulattal aktiválódik. Nagy hatótávolságú világítás kiegészítő spotlámpával. Mindenki számára alkalmas, kényelmes fejpánt állítható hosszúsággal. Szín: Fekete.
Csomagolás méret: Szélesség: 6 cm. Magasság: 10 cm. Mélység: 4 cm. Súly: 0,1 kg.

 

 

Tömeg 0,1 kg
Méretek 4 × 6 × 10 cm