Termékek

 

Ez a elektromos roller az energia, a sebesség és az akkumulátor-élettartam nagyszerű kombinációját kínálja, így az egyik legjobb a piacon. A hatótáv a versenyző súlyától, terepétől és vezetési stílusától függ, de általában 25-35 km tartományba esik. Összecsukható kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást a munkahelyen vagy máshol, ami nem csak praktikussá, hanem kényelmessé is teszi. Ezen kívül nagyon tartós és könnyű. A roller is okos, a Google Play-ről vagy az App Store-ból letölthető Momodesign alkalmazással párosítva lezárhatjuk, vagy maximum sebességkorlátozót állíthatunk be. Így biztos lehet benne, hogy elektromos robogója biztonságban lesz. A színes LCD kijelző mutatja az aktuális sebességet, az akkumulátor kapacitását és egyéb hasznos információkat, amelyekre vezetés közben szükség van. Ez az információ az Aovo Pro alkalmazásban is elérhető.

A lítium akkumulátor kapacitása 10,5 Ah, feszültsége 36 V. Az akkumulátor újratöltése körülbelül öt órát vesz igénybe a teljes feltöltéshez. Az EVO 9 8,5″-os, belső tömlővel ellátott kerekeket tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy elnyeljék az ütéseket. 3-4 órás töltési idővel 25 km/h-s maximális sebességet és akár 25 km-es hatótávot is elérhet. Az EVO 9 iránynyilakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a roller használóinak, hogy jelezzék mozgásukat, ezzel javítva saját maguk és mások biztonságát az úton.

 

8,5”-os kerekek belső tömlővel. Teljesítmény kefe nélküli motor 400 W. Max sebesség 20-25 Km/h. Maximális dőlésszög 15°. Kettős fékek, elektromos előre és hátsó tárcsafékek. Töltési idő 3-4 óra. Akkumulátor 36V-7,5Ah lítium. Első és hátsó lámpák.
Összecsukható. Maximális szállítható súly 100 kg. NFC érintés nélküli biztonsági zár. Irányjelzők. Szín: Szürke.

Csomagolás méret: Szélesség: 112 cm. Magasság: 52 cm. Mélység: 18 cm. Súly: 18,5 kg.

Tömeg 18,5 kg
Méretek 18 × 112 × 52 cm