Termékek

 

Élvezze a friss kávébabokból készült, ideális hőmérsékletű kávé zamatos ízét és aromáját intelligens kávéfőző rendszerünknek köszönhetően. A klasszikus tejhabosítóval selymesen lágy cappuccinót vagy latte macchiatót készíthet könnyedén. Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval a klasszikus tejhabosító gőzt bocsát ki, ennek köszönhetően Ön könnyedén készíthet lágy habot cappuccinójához. Kell ennél több? Mindössze két részből áll, így a klasszikus tejhabosító tisztítása szintén egyszerű. 20 000 csésze kiváló aromájú kávé a tartós kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően az őrlőbetétek 100%-ban kerámiából készülnek rendkívül kemények és precízek, Ön ennek köszönhetően legalább 20 000 csésze friss zamatos kávét élvezhet. A tökéletes hőmérséklet, aroma és krémréteg csészéről csészére az aromamegőrző rendszer úgy találja meg a főzési hőmérséklet és az aroma megőrzése közötti optimális egyensúlyt, hogy a víz hőmérsékletét 90 és 98 °C között tartva szabályozza a víz áramlási sebességét, és így zamatos kávékat készít.

A 12 fokozatú őrlőbetéttel az ízlésének megfelelően szabályozhatja az őrlést tartós kerámia őrlőbetéteink 12 fokozatra állíthatók, így a kávészemekből bármit előállíthat az extra finom portól a durva őrleményig. Mosogatógépben tisztítható alkatrészek az Ön kényelme érdekében kényelme érdekében a tejrendszer, a cseppfelfogó tálca és a kávéőrlemény-tartó mosogatógépben is tisztítható. Ezzel időt takarít meg, és gondoskodhat a higiénikus tisztításról. Állítsa be az aromaerősséget és a mennyiséget a My Coffe Choice funkción keresztül állítsa be a kávé erősségét és mennyiségét a My Coffee Choice menüben. A három különböző beállítás közül könnyedén kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

Teljesítmény: 1500 W. Víztartály kapacitása: 1.8 L. Szivattyú nyomás: 15 bar. Kávétartály kapacitása: 275 g. 2 csésze funkció. Beépített kávéőrlő. Kivehető központi egység. Vezérelt vízkőmentesítés. Automatikus kikapcsolás. Tisztító program. Tejadagolás klasszikus tejhabosító. Érintőképernyős kijelző. ECO-fokozat. Energiacímke „A” osztály. Kijelző: LCD. Használható kávé típus szemes kávé. Szín: Fekete.

Csomagolás méret: Szélesség: 50 cm. Magasság: 48 cm. Mélység: 29 cm. Súly: 8 kg.

Tömeg 8 kg
Méretek 29 × 50 × 48 cm