Termékek

 

Egy modern és hatékony ventilátoros fűtőberendezés, amelyet egyszerűen falra lehet szerelni, optimalizálva ezzel a helykihasználást. Ez a készülék a tökéletes választás azoknak, akik gyors és hatékony fűtésre vágynak otthonukban vagy irodájukban. A készülék 2000W teljesítményével gyorsan felmelegíti a teret, és két különböző fűtési beállítással 1000W-2000W rendelkezik, hogy a felhasználók igényeinek megfeleljen. Az előre beállítható időzítő segítségével akár 8 órán keresztül is beállíthatod a fűtési időtartamot. A távirányítóval könnyen vezérelheted a készüléket, és a falra szereléshez szükséges kiegészítők is a csomag részét képezik.

Az LCD kijelzővel rendelkező elektromos fűtőtest kényelmes és modern megoldás a fűtésre, miközben a biztonságot is szem előtt tartja. Az intézett túlmelegedés elleni védelemmel biztosítja, hogy a készülék mindig biztonságosan működjön. A Fali fűtő elegáns és praktikus fűtési megoldás, amely harmonikusan illeszkedik bármely enteriőrbe, és kiválóan alkalmazkodik az egyéni igényekhez. Bízd a fűtés kényelmét és hatékonyságát a fűtőtestre, és élvezd a meleget a hidegebb időszakokban!

Minimális fűtési teljesítmény: 1000 W. Maximális fűtési teljesítmény: 2000 W. Javasolt fűtési terület: 20 négyzetméter. LCD kijelző. Távirányítós. Automatikus lekapcsoló rendszer. Túlmelegedés elleni védelem. Ventilátor használata a környező levegő keringetéséhez. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 56 cm. Magasság: 19 cm. Mélység: 11 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 22 cm. Mélység: 15 cm. Súly: 3,95 kg.

Tömeg 3,95 kg
Méretek 15 × 60 × 22 cm