Termékek

Kíméli és védi a környezetet a legjobb mosási teljesítmény és a csökkentett energiafogyasztás érdekében ez a termék az F osztályba tartozik. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon garantáltan pénzt takaríthat meg. Sokkal alacsonyabb lesz a villanyszámlád, ugyanakkor gondoskodni fogsz a körülötted lévő többiekről. Tökéletes megoldás egy nagy és aktív család számára. Változatos programkínálat a programok széles skálájával kiválaszthatsz egy mosási ciklust a különböző típusú ruhákhoz, az igényeidnek megfelelően.

A programok között szerepel: Centrifugálás alapvető funkció, amely extra vizet von ki a ruhákból, és segít gyorsabban száradni. Babaápolás ideális program finom babaruhákhoz, de finom anyagokhoz is. Sport sportfelszerelések intenzív mosására alkalmas program. Rapid 15‘ a szupergyors funkció lehetővé teszi, hogy a nap folyamán több terhelésen menjen keresztül, és megtakarítson értékes időt. Enyhén szennyezett ruhákhoz a legalkalmasabb. Pamut pamutruhák biztonságos mosása még akkor is, ha az anyag kényes. Eco hatékony funkció olyan ruhákhoz, amelyek nem igényelnek magas mosási hőmérsékletet, de hatékonyak a fogyasztás és a környezet szempontjából is.

Szintetika program olyan anyagokhoz, amelyek nem igényelnek intenzív mosást, például szintetikus anyagból készültek. Gyapjú a gyapjútermékek legmagasabb szintű ápolását biztosító program. A gyapjúruhákat most biztonságosan, sérülés nélkül mossa ki, és élvezze sokáig. Vegyes a kevert program lehetőséget kínál különböző anyagokból készült ruhanemű kombinálására ugyanabban a mosási ciklusban. Öblítés további öblítési funkció a jobb eredmények elérése érdekében. Különösen hasznos az érzékeny bőrű emberek számára. Indítás-késleltetett funkció az Indítás-késleltetett funkció szervezett emberek számára alkalmas. Maximális rugalmasságot és kényelmet kínál, te döntöd el, hogy mikor induljon el a program. Állítsd be a mosást a te számodra legmegfelelőbb időpontra.

Töltéskapacitás 7 kg. Energiaosztály: F. Éves energiafogyasztás: 191 kWh/év. Centrifuga: 1400 fordulat/perc. Zajszint 78 dB. Programok száma: 13. Késleltetett indítás. Szín: Fehér.

Tömeg 60 kg
Méretek 54 × 65 × 89 cm