Termékek

 

EXTRA ÖBLÍTÉS. Az extra öblítés funkciónkkal elfelejtheti a mosószer maradványait a ruháin. Az öblítési folyamat megismétlésével biztosítja a legjobb tisztítási eredményeket nagyon hasznos gyermekek és érzékeny bőr esetén. NAPI MOSÁS 15 ‘ Ez a rövidített ciklus ideális kis mennyiségű alacsony szennyeződésű ruhákhoz, így időt és pénzt takarít meg Önnek 15 perces lefutásával. CENTRIFUGA SEBESSÉG. A mosógép lehetővé teszi, hogy kiválassza a dob forgási sebességét az öblítés során egyszerűen válassza ki a megfelelőt az anyag típusának megfelelően.

GYERMEKZÁR. Keresi a módját annak megakadályozására, hogy a gyerekek a kezelőpanellal játszanak, vagy akár akaratlanul használhassák? A Gyermekzár funkció tökéletes megoldás. 24 ÓRÁS KÉSLELTETETT INDÍTÁS. El kell halasztani a mosást? Csak válassza ki az Ön igényeinek megfelelő időpontot akár 24 órával korábban. DOBTISZTÍTÁS. Ez a funkció 90 fokos hőmérsékleten sterilizálja a gépdobot.

Töltetkapacitás 7 kg. Energiaosztály: D. Energiafogyasztás: 69 kW/100 ciklus. Vízfogyasztás: 45 liter/ciklus. Centrifuga: 1200 ford/perc. Programok száma: 23 pl.: Nap 45′, Gyors 15′, Sport, Farmer, Pamut, ECO, Szintetikus, Gyapjú, Kevert szálas stb…. LED kijelző. Automata vízadagolás. Túlfolyás elleni védelem. Indításkésleltetés. Programfutás követés. Gyerekzár. Dob térfogat: 45 liter. Zajszint: 80 dB.

Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 85 cm. Mélység: 40 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 70 cm. Magasság: 95 cm. Mélység: 50 cm. Súly: 62 kg.

Tömeg 62 kg
Méretek 50 × 70 × 95 cm