Termékek

 

A nagy teljesítményű motornak köszönhetően könnyedén turmixolhat össze gyümölcsöket, zöldségeket és dióféléket, és élvezheti az ízletes, tápláló turmixokat. A sebesség egyszerűen beállítható a gomb elforgatásával. Három különböző opció közül is választhat turmix, tisztítás és jégzúzási lehetőség. A pengéket úgy tervezték, hogy minden tápanyagot kivonjanak az élelmiszerből, így ezzel a Tesla készülékkel a gyümölcs vagy zöldségitalok tele lesznek vitaminokkal és rostokkal.

 

Egy nagy teljesítményű készülék stabilan tartásához minőségi megoldásokra van szükség a gumilábaknak köszönhetően a készülék nem mozdul el működés közben vagy az edény eltávolítása közben sem. A mosogatógépben mosható alkatrészeknek köszönhetően a tisztítás pofonegyszerű, a könnyű kábeltárolási lehetőség pedig segít, hogy a konyha szép és rendezett legyen.

Teljesítmény: 1400 W. Fokozatmentes teljesítmény szabályzó. 3 automata program jég aprítás, smoothie készítés, öntisztítás. 1,75 literes skálázott, átlátszó, műanyag kehely. Rozsdamentes acél pengék. Mosogatógépben mosható alkatrészek kivéve motor. Fedél betöltő nyílással. Csúszásgátló talpak. Szín: Inox.

Csomagolás méret: Szélesség: 37 cm. Magasság: 28 cm. Mélység: 23 cm. Súly: 5 kg.

Tömeg 5 kg
Méretek 23 × 37 × 28 cm