Termékek

 

2 az 1-ben vezeték nélküli autós porszívó LED lámpával. Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél megszabadulni az autódban vagy a lakásodban lehullott morzsáktól, felhalmozódott portól, akkor ez az akkumulátoros porszívó a neked való választás! A hosszított szívó fejhez tartozik egy kiegészítő kefe, amivel a klímát, a zene lejátszót és a nehezen hozzá férhető helyeket is könnyen portalaníthatod.

A szűrő tisztítása is pofonegyszerű, csak lecsavarod a készülék elejét, és máris hozzáférsz mindenhez, amihez kell. Beépített akkumulátorát a mellékelt kábel segítségével tudod feltölteni. Hordozható mini nedves száraz porszívó autók belső és otthoni takarításához. Vákuum és fúvó funkció. Erőteljes szívás. Könnyű és vezeték nélküli kialakítás. Tartalmazza a lapos fúvókát és a kefefejet a billentyűzetek, számítógépek, elektronikai berendezések, irodai asztalok, autók, házi kedvencek szőrének porszívózásához stb. Beépített akkumulátorral. Autós és otthoni használatra.

Teljesítmény: 120 W. USB töltés. 25 percig képes csatlakozás nélkül működni. Tartozék: Hosszított kefe, USB kábel. Méret: 14 x 16 cm. Szín: Fekete.

Csomagolás mérete: Szélesség: 18 cm. Magasság: 17 cm. Mélység: 6 cm. Súly: 0,5 kg.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 6 × 18 × 17 cm