Termékek

 

A VILEDA LOOPER egy rendkívül könnyű, vezeték nélküli, elektromos spray felmosó, mellyel gond nélkül tisztán tarthatja padlóját. Mikroszálas felmosó párnája többször használható és mosógépben is mosható, továbbá eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át, csupán víz felhasználásával. Üzemideje hosszú, 35 perc, kezelése pedig rendkívül egyszerű. Az új Vileda Looper elektromos spray felmosóval a takarítás könnyebb és gyorsabb, mint bármikor! A forgófejeknek és a mikroszálas felmosó párnának köszönhetően tökéletes tisztaságot teremthet otthonában. Az elektromos felmosó mindig készen áll a használatra, hiszen a dobozban található műanyag alátéttel állítva is tárolható. Egy konnektor közelségében pedig a mellékelt töltő segítségével a megfelelő töltöttségi szint is fenntartható. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 35 perc működést biztosít.

A Looper eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át* csak víz felhasználásával. A víz mennyiségének szabályozására a permetező gomb szolgál, így megfelelő akár apró, akár nagyobb ellenálló szennyeződések ellen. Kivehető, 450ml-es víztartálya által nincs további szükség vizes vödörre a felmosáshoz. A többször használható és cserélhető felmosó párna 60°C-on mosható mosógépben is. Kiváló minőségű anyaga az érzékenyebb felületekhez is megfelelő, mint parketta vagy laminált padló. Eltávolítja az E.Coli-t, az S. Aureus-t és a BCoV-t a kerámialapokról, független laboratóriumban tesztelve.

 

Elektromos forgó turbókefe. Két ellentétesen forgó mikroszálas fej. Szükség szerint a felmosórongy elé permetezett víz. Súrold a padlót könnyedén és nyomás nélkül. Érzékeny padlókra, például parkettára vagy laminált padlóra is alkalmas.. Az akkumulátor üzemideje akár 35 év. Az elektromos mop könnyedén eltávolítja a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át csupán vízzel. A szórógomb hosszabb vagy rövidebb megnyomásával szabályozhatja a víz mennyiségét a könnyű és tartós szennyeződés érdekében. Könnyű, okos kialakítással könnyen tisztítható még a bútorok alatt is. 450 ml-es víztartály vödör nélküli törléshez. A mikroszálas mosogatórongyok könnyen cserélhetők és 60 °C-ig mosógépben moshatók. Szín: Piros.

Csomagolás méret: Szélesség: 33 cm. Magasság: 58 cm. Mélység: 16 cm. Súly: 2,5 kg.

 

Tömeg 2,5 kg
Méretek 16 × 33 × 58 cm