Termékek

 

Inverter kompresszor a lehető legkevesebb zajért és energiafogyasztásért. Optimalizálja az energiafogyasztást és csökkenti a hőmérséklet ingadozását, ami növelheti az élelmiszerek megőrzésének minőségét. Alacsony zajszintet biztosít, hogy élvezhesd otthonod csendjét. Hosszabb ideig frissen tart a 6 érzék Control technológia valós idejű, állandó hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé, azonnal reagálva az ingadozásokra. Gyorsan beállítja a megfelelő hőmérsékletet a termékek frissességének fenntartásához. Továbbá minimalizálja a hűtőszekrény hőmérsékletének ingadozását és védi az élelmiszerek minőségét és színét.

Elektronikus vezérlés a készülék elektronikus vezérlése mindig tökéletes teljesítményt nyújt, pontos hőmérséklet szabályozás mellett. Úgy tervezték, hogy biztonságosan tárolhasd a palackokat az intelligens megoldások könnyű hozzáférést és tárolást biztosítanak, miközben maximalizálják a felhasználható helyet. Tökéletes megvilágítás az energia hatékony LED egyenletesen oszlatják el a fényt el a hűtőszekrény belső terében, hogy könnyen megtaláld a keresett ételt. Rugalmasság a konyhába történő installálás során a vékony ajtónak és a speciális zsanér kialakításának köszönhetően az ajtó kinyitáskor nem ütközik a konyhabútorokkal vagy a konyha falával, még akkor sem, ha a terméket közvetlenül mellé helyezik.

Teljes kapacitás 292 liter. Hűtő kapacitás 262 L. Fagyasztó kapacitás 30 L. Beépíthető. Fedőajtó beépítési rendszer Slided-mounted. Üvegtároló polc. Leolvasztási folyamat automatikus. Állítható polcok száma 6. Energiahatékonyság F. Energiafogyasztás 143 kWh / év. Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás 35 dB. Szín: Fehér.
Készülék méret: 54 cm. Magasság: 177,1 cm. Mélység: 54,5 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 59 cm. Magasság: 182 cm. Mélység: 59,5 cm. Súly: 50 kg.

Tömeg 50 kg
Méretek 59,5 × 59 × 182 cm