Termékek

A No Frost megakadályozza, hogy a jég felhalmozódjon a fagyasztóban a teljesítmény soha nem csorbul, és ételeid jobban megőrződnek, mint valaha. Tartsd a fagyasztót jégmentesen a No Frost funkcióval. Tárolj egyszerre sokat. Ez az innovatív fagyasztó az OptiSpace funkcióval számos tárolási lehetőséget és bőséges helyet kínál a polcok között. A fagyasztódobozok mindegyike könnyen le és visszacsatolható a könnyű és kényelmes tárolás érdekében. Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi a hőmérséklet és egyéb tárolási funkciók pontos módosítását. Ez a hatékony függőleges fagyasztó a digitális kezelőpanelen azonnali visszajelzést ad a beállításokról.

A Frostmatic funkció aktiválja a maximális fagyasztási teljesítményt, így a friss termékek a lehető leggyorsabban lefagynak. A fagyasztó ezután visszaáll normál beállítására. Kompakt fagyasztó, amely bármilyen kis konyhába beillik ideális megoldás, ha nincs sok hely egy hagyományos fagyasztónak. Elektronikusan vezérelt funkciók és hőmérséklet az elektronikus vezérléssel pontosan beállíthatod a hőmérsékletet vagy a fagyasztási funkciókat.

Fagyasztó kapacitás 85 liter. Teljesen beépíthető  door-on-door fagyasztó. NO FROST fagyasztó automatikus leolvasztással. Ajtónyitás: jobboldali és megfordítható. Fagyasztó fiókok: 3 széles fiók, átlátszó műanyag. Az Action Freeze gyorsfagyasztás funkció gyorsan lefagyasztja az ételt, megőrzi a vitaminokat és az ízt. Magas hőmérséklet riasztás: hang és kijelző. Extra csendes: csupán 35 dB. Visszamelegedési idő 20 óra. Gyorsfagyasztás gomb. Hőmérséklet szabályozás típusa elektromechanikus. Hőmérséklet riasztás. Kompresszorok száma 1. Éves energiafogyasztás: 237 kWh. Energiahatékonysági osztály F. Légi zaj kibocsátási osztály D. Fagyasztási kapacitás 7 kg-24 óra. Tápkábel hossza: 240 cm. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 59,7 cm. Magasság: 81,9 cm. Mélység: 54,5 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 62 cm. Magasság: 88 cm. Mélység: 63,5 cm. Súly: 35 kg.

Tömeg 35 kg
Méretek 63,5 × 62 × 88 cm