Termékek

Mondj  búcsút a kimosott ruha hosszadalmas akasztásának, és vedd meg otthonodba az ECG ETF 80 Heat BlackLine hőszivattyús szárítót. Ez a modern készülék 8 kg-os kapacitással büszkélkedhet, így nagyobb családok kiszolgálására is alkalmas. Ugyanakkor értékelni fogod a nemesacél Pearl Drum kiváló minőségű feldolgozást, valamint a gazdag programválasztékot és nem utolsó sorban a könnyű kezelhetőséget, amelyet az elegáns fekete kezelőpanel biztosít. címkék, nagy számok és egyértelmű időjelző. A fejlett technológiának, valamint a hőszivattyúnak és más minőségi alkatrészeknek köszönhetően ez a ruhaszárító az A++ energiatakarékossági osztályba tartozik.
Fedezd fel a hőszivattyú előnyeit mivel szárítógépünk saját hőszivattyúval van felszerelve, te is elégedett leszel a rendkívül gazdaságos működésével. A szivattyúnak köszönhetően hatékonyan tudja feldolgozni a szárítás során keletkező hőt nem engedi ki a szabadba, hanem mindig további hideg levegő felmelegítésére használja fel. A hőszivattyús szárítónak köszönhetően megtakaríthatod költségeid, és ennek eredményeként bolygónkat. Emellett a hőszivattyú egy másik jelentős előnyt is jelent az EKG szárító számára jobb védelmet nyújt a ruháknak és az ágyneműnek. A klasszikus kondenzációs szárítógépekhez képest alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik azok szárításakor, így nem agresszív velük szemben feleslegesen.
Programok mindenre, amire szükséged van annak érdekében, hogy könnyedén száríthass minden ruhaneműt az ingektől a sportmezekig. Szárítógépünk 15 különböző programot kínál: Ingek 20′, Express 34′, Refresh, Refresh gyapjú, Mix, Sport, Ágynemű, Babaruhák, Extra szárítás, Kíméletes, Időzített szárítás. Az alkalmazott programtól függetlenül a szárítási érzékelő gondoskodik arról, hogy a ciklus pontosan addig tartson, ameddig szükséges. Ezen kívül minden bizonnyal értékelni fogod a praktikus gyűrődésgátló rendszert, melynek köszönhetően nem kell annyit foglalkoznia a vasalással.

Töltet kapacitás: 8 kg. Hőszivattyús. Vezérlőpanel digitális. Programok száma 15 Gyors száradás, Gyerekzár, Ellenőrzés, Digitális vezérlés, LED kijelző, Késleltetett indítás, Szűrő tisztasági jelzés. Tartály anyaga: Rozsdamentes acél. Zajszint: 65 dB. Éves energiafogyasztás: 235 kWh/év. Energiahatékonyság: A++. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 59,6 cm. Magasság: 84,5 cm. Mélység: 56,3 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 64 cm. Magasság: 88 cm. Mélység: 59 cm. Súly: 43 kg.

Tömeg 43 kg
Méretek 59 × 64 × 88 cm