Termékek

 

Fedezd fel újra az egészségesebb főzést! A Berlinger Haus levegős fritőzzel az egészséges táplálkozás nem csak törekvéssé, hanem mindennapi élménnyé válik! Zseniális mechanizmus ez a fejlett konyhai eszköz a forró levegő keringtetését használja a gyors és egyenletes melegítéshez. Süsd ropogósra a zöldségeket, húsokat vagy akár a süteményeket anélkül, hogy egészségtelen mennyiségű zsiradékot és olajat használnál. Zökkenőmentes főzési hőmérséklet szabályozás a kezed ügyében. Az időzítő akár 60 percig tartó főzési műveleteket is lehetővé tesz, így biztosítva, hogy ételeid tökéletesen elkészüljenek. Beépített túlmelegedés elleni védelem a biztonságos kulináris kalandok érdekében. Csúszásmentes lábai biztosítják a szükséges stabilitást, amikor főzöl.

Merülj el az akár 80%-kal kevesebb zsiradékkal büszkélkedő ételekben. Enged, hogy ételeid egyszerre legyenek táplálóak és ízletesek. Kerüld a kosár túltöltését az egyenletes sütés és a kívánt ropogósra sütés érdekében. A hőmérsékletet a hagyományos sütőbeállításoknál körülbelül 25 fokkal alacsonyabbra állítsd be. A ropogósra sütés kulcsa sütés előtt alaposan szárítsd meg az ételt a kívánt ropogós végeredmény érdekében. Könnyű karbantartás a tapadásmentes bevonat leegyszerűsíti a tisztítást. Szed szét, mosd el az alkatrészeket meleg, szappanos vízben vagy mosogatógépben, és töröld le az alapot szükség szerint. A további kényelem érdekében használj légsütőkhöz tervezett fóliát vagy sütőpapírt.

Teljesítmény: 1400 W. 4,4 literes. Időzítő ha készen van, sípol. Túlmelegedés elleni védelem, az Airfryer túlmelegedés védelemmel van ellátva, ami biztosítja a biztonságos működést. Ha a készülék túlmelegszik, automatikusan leáll, így megakadályozva a károsodást és a baleseteket. LED kijelző érintőképernyővel a számjegyek színe a LED kijelzőn fehér, az Airfryer LED kijelzővel rendelkezik, amely egyszerű és intuitív vezérlést tesz lehetővé. Az állapotjelzők és a beállítási lehetőségek könnyen olvashatók és érthetőek, így könnyedén választhatod ki a megfelelő beállításokat az adott ételhez. 8 automatikus főzési funkció előre beállított főzéssel. Látható ablak. Időzítő akár 60 percig. Az Airfryer lehetővé teszi a hőmérséklet precíz beállítását 40 és 200 celsius fok között. Csúszásmentes lábak. Egészséges főzési mód olaj és zsír nélkül, az Airfryer segítségével egészségesebben tudod elkészíteni ételeid, minimális mennyiségű olaj vagy zsiradék felhasználásával. Akár 80%-kal kevesebb zsírt használhatsz fel az ételek elkészítésénél, így egészséges és könnyű fogásokat készíthetsz, amelyek mégis ízletesek és ropogósak. Szín: Fekete.

Csomagolási méret: Szélesség: 36,5 cm. Magasság: 33,5 cm. Mélység: 29,5 cm. Súly: 4,65 kg.

 

Tömeg 4,65 kg
Méretek 29,5 × 36,5 × 33,5 cm