Termékek

 

Fedezd fel újra az egészségesebb főzést! A Berlinger Haus levegős fritőzzel az egészséges táplálkozás nem csak törekvéssé, hanem mindennapi élménnyé válik! Zseniális mechanizmus ez a fejlett konyhai eszköz a forró levegő keringtetését használja a gyors és egyenletes melegítéshez. Süsd ropogósra a zöldségeket, húsokat vagy akár a süteményeket anélkül, hogy egészségtelen mennyiségű zsiradékot és olajat használnál. Zökkenőmentes főzési hőmérséklet szabályozás a kezed ügyében. Az időzítő akár 60 percig tartó főzési műveleteket is lehetővé tesz, így biztosítva, hogy ételeid tökéletesen elkészüljenek. Beépített túlmelegedés elleni védelem a biztonságos kulináris kalandok érdekében. Csúszásmentes lábai biztosítják a szükséges stabilitást, amikor főzöl.

Merülj el az akár 80%-kal kevesebb zsiradékkal büszkélkedő ételekben. Enged, hogy ételeid egyszerre legyenek táplálóak és ízletesek. Kerüld a kosár túltöltését az egyenletes sütés és a kívánt ropogósra sütés érdekében. A hőmérsékletet a hagyományos sütőbeállításoknál körülbelül 25 fokkal alacsonyabbra állítsd be. A ropogósra sütés kulcsa sütés előtt alaposan szárítsd meg az ételt a kívánt ropogós végeredmény érdekében. Könnyű karbantartás a tapadásmentes bevonat leegyszerűsíti a tisztítást. Szed szét, mosd el az alkatrészeket meleg, szappanos vízben vagy mosogatógépben, és töröld le az alapot szükség szerint. A további kényelem érdekében használj légsütőkhöz tervezett fóliát vagy sütőpapírt.

Teljesítmény: 1500 W. Egészséges főzés. Kapacitás: 4 L. Hatékony meleglevegő-keringetés és időzítő. Állítható hőmérséklet 80-200°C. Időzítő max. 60 percig. Kivehető kosár tapadásmentes. Szín: Fekete.

Csomagolási méret: Szélesség: 36,5 cm. Magasság: 33,5 cm. Mélység: 29,5 cm. Súly: 4,65 kg.

Tömeg 4,65 kg
Méretek 29,5 × 36,5 × 33,5 cm