Termékek

 

Berlinger Haus rosegold konyhai robotgép tökéletes választás, amennyiben egy konyhai kisegítőt keresel, mely elvégzi a munka hatalmas részét. Használható, dagasztáshoz, péksütikhez, kenyér, és hasonló kovászból készült pékáruhoz, tésztafélékhez és habkészítésre. Kever, dagaszt, előkészíti a tésztát, simára gyúrja. 1300 W teljesítményével ez az egyik legerősebb konyhai készülék a piacon. Mitől olyan nagyszerű? A professzionális gyúrók technológiáját áthelyeztük erre az otthoni robotba. A minőségi kialakításnak, a nagy teljesítménynek és a szilárd testnek köszönhetően sok éven át konyhádban segítségként szolgál majd.

Bolygókeverő rendszere a habverő a tengelye körül forog, ugyanakkor a tál kerülete körül. Az összes behelyezett nyersanyag így tökéletesen és gyorsabban keveredik a szokásosnál. Ez a leghatékonyabb keverési mód, időt takaríthatsz meg a konyhában. Egy másik nagy előny a tartozékok egyszerű cseréje. Valóban mindenre gondoltak, ezért úgy tervezték a bővítményeket, hogy azok cseréje valóban gyors és egyszerű legyen, és semmilyen módon ne késleltessen. Ugyanez vonatkozik a karbantartásra és a tisztításra is. Ezért gond nélkül és örömmel használhatod a konyhai robotgépet.

Teljesítmény 1300 W. Tartozékai: A dagasztó kampó savanyú és nehéz tésztát is keverhetsz. Ezzel megspórolhatod a legkellemetlenebb sütési munkát. A házi kenyér, a szilva vagy a sajttorta játék lesz a számodra. A habverőt a tészta, sütemények és krémek elkészítéséhez használjuk. Süthetsz egy puha és finom süteményt. Egy desszert, amely áthatja a lakásod, kellemes illatokkal. Keverőlapát, amivel mindent szépen arányosan finoman keverhetsz, a 6 sebesség fokozat kiválasztása lehetővé teszi, a lágy kavarástól a nagyon gyorsig terjedő minden nemű tészta kikeverését. 6 literes űrtartalmú rozsdamentes tál, átlátszó fedéllel, led világítással. Szín: Rosegold.

Csomagolás méret: Szélesség: 42 cm. Magasság: 35,5 cm. Mélység: 26 cm. Súly: 5,55 kg.

 

Tömeg 5,55 kg
Méretek 26 × 42 × 35,5 cm