Termékek

 

Dauerkraft DK-2003 automata olajozású dupla akkumulátoros mini láncfűrész 24V kompakt és könnyen kezelhető, amely ideális választás kisebb ágak vágásához és darabolásához. A csekély súlyának egyszerűen egy kézzel használható, és maximális vágáshossza 20 cm. Ez a láncfűrész kiemelkedő teljesítményt nyújt mindazoknak, akik kényelmes és hatékony megoldást keresnek a kerti munkákhoz. A DK-2003 erős és tartós Lithium-Ion akkumulátorral van felszerelve, biztosítva a megbízható teljesítményt és hosszú üzemidőt. Két darab 24 voltos 5.0 AH kapacitású akkumulátorral még hosszabb ideig dolgozhatsz anélkül, hogy megszakítanád a munkát.

Maximális vágáshossz 20 cm a 200 mm-es maximális vágás lehetővé teszi a hatékony vágást kisebb faágaknál, így gyorsan és precízen végezhet el a munkát. Láncsebesség 10 M/s gyors és hatékony vágást biztosít, növelve ezzel a produktivitást és csökkentve a munkaidőt. Automata olajozás a rendszer gondoskodik a lánc kenéséről, így mindig optimális körülmények között működik a láncfűrész.

Csomag tartalma: 1 db láncfűrész a Dauerkraft DK-2003 fő eleme, mely könnyen kezelhető és ideális választás a kerti munkákhoz. 2 db tartalék lánc, hogy hosszú távon is biztosítsa a láncfűrész zavartalan működését. 2 db 24V, 5.0 AH akkumulátor még hosszabb üzemidőt biztosítva, így folyamatosan dolgozhatsz a kerti munkáid során. 1 db gyors és hatékony töltőt, amely gyorsan feltölti az akkumulátort, így minimális az átfutási idő. Szín: Türkiz.

Csomagolás méret: Szélesség: 29 cm. Magasság: 17 cm. Mélység: 18 cm. Súly: 2,687 kg.

Tömeg 2,687 kg
Méretek 18 × 29 × 17 cm