Termékek

A TwinTech® No Frost hűtő-fagyasztó kombináció 60%-kal lédúsabban tartja az élelmiszereket, mint az egyetlen párologtatóval rendelkező készülékek. Kettős hűtőrendszerük ideális páratartalmat tart fenn, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását. Azt is biztosítja, hogy soha többé ne kelljen leolvasztania a készüléket. A TwinTech technológiának köszönhetően az étel akár 60%-kal nedvesebb és lédúsabb marad. A DynamicAir gondoskodik arról, hogy a hűtőszekrény hőmérséklete állandó maradjon. Biztosítja a hideg levegő keringését a belső térben. Ez azt jelenti, hogy az étel még az ajtó kinyitásakor is védve van a felmelegedéstől. A speciálisan gyártott ajtópántok gondoskodnak arról, hogy a hűtő ajtaja véletlenül se maradjon nyitva, így nem megy az energia pazarlása, minimálisra csökken a romlott élelmiszerek veszélye, és az ajtó kényelmesen, biztonságosan és csendesen csukódik.
A FlexiShelfnek köszönhetően a hűtőszekrény belsejét tetszés szerint átrendezheted, a fél mélyre csúszó üvegpolc hátracsúsztatható, de akár teljesen vagy félig ki is húzható, így magasabb ételek is elférnek benne. Rugalmasság, amire minden tárolási igényhez szüksége van. Élvezd a friss illatú hűtőszekrényt a CleanAir szűrőnek köszönhetően. Szűrőnk aktív szenet tartalmaz, hogy semlegesítse az erős ételszagokat és megóvja ételei természetes ízét.
Beépíthető. Teljes kapacitás: 254 liter. Hűtő kapacitás: 194 L. Fagyasztó kapacitás: 60 L. Teljesen automatikus leolvasztás a hűtőben. Hőmérséklet kijelző: LED. Gyors hűtés. Gyorsfagyasztás kapcsoló. Fagyasztási technológia: NoFrost. Világítás: LED. Páratartalom beállítása zöldségfiókhoz. Állítható magasságú üvegpolcok 4. Gyümölcs és zöldségfiókok 1. Vajrekesz fedővel. Fagyasztórekeszek 3. Ajtóütköző jobbos, cserélhető. Évi energiafogyasztás 170 kWh. Energiaosztály D. 4 csillagos rekesz. Tárolási idő meghibásodás esetén 12.9 óra. Szín: Fehér.
Készülék méret: Szélesség: 54,7 cm. Magasság: 165 cm. Mélység: 57,5 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 170 cm. Mélység: 63 cm. Súly: 75 kg.

Tömeg 75 kg
Méretek 63 × 60 × 170 cm