Termékek

Kényelmes elektromos légycsapó ütő formájában. A különböző típusú lepkék, legyek, szúnyogok, darazsak és más repülő rovarok megszabadulásához csak elő kell hoznia a légycsapót, és meg kell nyomnia a gombot. A hagyományos, lapos ütésű kézi légycsapókkal ellentétben ez az eszköz lehetővé teszi az ülő és repülő rovarok elpusztítását. Repülés közben kitéve a húrfelület perforált szerkezete nem képez légáramot, ami elriasztja és figyelmezteti a rovart szándékaira.
Mivel az ütő használata nem biztosít közvetlen ütést a megsemmisítés módjaként, nem marad nyom a falakon és a mennyezeten. Áram hatására a szárnyas rovar rátapad a húr felületére, a megsült maradványokat pedig az ütő peremére enyhén ütögetve lerázzák a szemetesbe. Az áramütés hatásos a rovarok ellen, még enyhe pukkanással is, de biztonságos emberre és állatra. A vezetőképes fémhúrok oldalán védő nylon húrok találhatók.
Figyelem! Ne adja gyerekeknek, mert a vékony ujjaik áthatolhatnak a védő nylon húrokon és eljuthatnak a fémekhez. A fogantyú oldalán található egy gomb a húrok feszültségének biztosításához és egy csúszka a kikapcsoláshoz. A fogantyún  LED jelző is található. Az akkumulátor töltéséhez a fogantyú végén található fali aljzatból egy visszahúzható csatlakozó található. Ez a légycsapó nemcsak a bosszantó rovaroktól segít megszabadulni, de még a vadászösztönt is felébreszti, és bizonyos mértékig örömet is tud okozni. Beépített akkumulátor, töltés 220 V-ról, csúszka be-ki a munka és a töltés fényjelzése. Anyaga műanyag.
Készülék méret: Szélesség: 21 cm. Magasság: 51 cm. Mélység: 3,5 cm. Szín: Fekete, zöld.
Csomagolás méret: Szélesség: 25 cm. Magasság: 57 cm. Mélység: 4 cm. Súly: 0,1 kg.
Tömeg 0,1 kg
Méretek 4 × 25 × 57 cm