Termékek

 

A H-PURIFIER 300 Wi-Fi-re csatlakoztatható légtisztító, amelynek célja az egyedi, intelligens légtisztítási élmény biztosítása. Egyedülálló megoldás a légszennyező anyagok és a szezonális allergiák ellen a biztonságosabb és egészségesebb otthoni környezet megteremtéséhez. 290 CADR * m3/óra sebességgel mindössze 20 perc alatt képes megtisztítani egy 20 négyzetméteres helyiség levegőjét.

Miután a H-Purifier 300 sikeresen csatlakozik a hon alkalmazáshoz, lehetősége van saját felhasználói allergia profil létrehozására, kiválasztva azokat a polleneket, amelyekre ön vagy családja allergiás. A hon alkalmazás figyelemmel kíséri a kültéri pollenek jelenlétét, és amennyiben érzékeli azokat, erről tájékoztatja a légtisztítót. Ilyenkor a H-Purifier a pollenszint csökkentése és az allergiás tünetek megelőzése érdekében automatikusan elindítja a pollen allergia üzemmódot. A H-Purifier 300 multi sensors system egy szenzorokkal felszerelt intelligens érzékelőrendszer, amely valós időben gondosan ellenőrzi a beltéri levegő minőségét, figyelemmel kíséri a szennyező anyagokat pm 10 és pm 2,5 és gázokat voc.

3 SZŰRŐRÉTEG! A h-trifilter exkluzív hoover szűrőrendszer 3 különböző szűrőréteg együttes hatásával jellemezhető. Minden réteghez külön funkciót lát el, hogy folyamatos védelmet nyújtson a beltéri szennyeződések ellen, legfeljebb 0,1 mikronig. A külső réteg elsődleges szűrőként működik, amely felfogja a legnagyobb részecskéket, például az emberi vagy háziállat szőrt, hajat és a port. A hepa h13 szűrő felfogja a láthatatlan mikrorészecskéket, például a pm 10-et és a pm 2,5-öt, eltávolítva az allergének 99,97% -át 0,3 mikronig, mint például a pollent, a poratkákat és a baktériumokat. Az aktív szénszűrő elnyeli a gáz halmazállapotú légszennyeződéseket voc, no2, füstöt, cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat.

Levegőminőséget jelző led gyűrű. Szűrő karbantartás figyelmeztetés. Hordozófogantyú. Pm sensor: pm 2,5. Pm sensor: pm 10. Szűrő rétegek: 3. Mosható külső szűrő. Hepa szűrő h13. Pollen inaktiválás. Aktív szenes szűrő. Automatikus üzemmód. Max üzemmód. Személyre szabható allergia profil. Pollen allergia üzemmód. Voice control: alexa. Voice control: google home. Helységméret: 100 nm. Gas removal: voc: igen. Porrészecske cadr max beállításnál 290 m3/h. Ultra finom részecskék eltávolítása: 99,97. Teljesítmény 35 W. Szín: Fehér, ezüst.

Készülék méret: Szélesség:  28 cm. Magasság: 52 cm. Mélység: 31,4 cm

Csomagolás méret: Szélesség: 37 cm. Magasság: 60 cm. Mélység: 37 cm. Súly: 7 kg.

Tömeg 7 kg
Méretek 37 × 37 × 60 cm