Termékek

 

Tárolj több ételt a hatalmas 634 literes* hűtőben! Az egyedi SpaceMax™ technológia egy speciális magas uretán tartalmú szigetelést használ, így a hűtőszekrény falai sokkal vékonyabbak lehetnek, az energiahatékonyság romlása nélkül. Így nagyobb térfogatot lehet elérni úgy, hogy a külső méretek nem bővülnek. Élvezd a rendkívül rugalmas tárolást a Smart Conversion™ funkcióval! A Twin Cooling technológiával 5 beállítási mód közül válthatsz. Egyszerűen alakítsd át a fagyasztó részt is hűtőszekrénnyé, hogy több friss ételt tárolhass! Ki is kapcsolhatod a hűtő vagy fagyasztó részt, hogy energiát takaríts meg. Vagy használd a fagyasztót kis hűtőszekrényként! Gondoskodj róla, hogy az ételek kétszer olyan hosszú ideig puhák és frissek maradjanak! A Twin Cooling Plus™ egymástól elkülönülve optimalizálja a hűtőszekrény és a fagyasztó hőmérsékletét és páratartalmát. Jobban megőrzi az ételek frissességét és ízét azáltal, hogy megakadályozza a szagok keveredését. Adj az otthonodnak egy stílusosan egységes és modern megjelenést! A Beépíthető megjelenés tökéletesen illeszkedik a készülékeidhez és szekrényeidhez, hogy harmonikus konyhabelsőt alakíthass ki. És a minimalista külseje lapos ajtókkal, süllyesztett fogantyúkkal, rejtett képernyővel, egy lapos boros polccal és étel tárolókkal és dobozokkal egészül ki.

Szerezz nagyobb tárolóhelyet, a teljesítmény romlása nélkül! A hagyományos szellőzőnyílásokkal ellentétben a hátsó falban található vékony hűtő nyílás teljesen lapos, ami minimálisra csökkenti a holt teret, így több hely marad az ételek tárolására. De ugyanolyan hatékonyan hűt és szellőztet, így minden friss és ízletes marad. Élvezd a stílusos, mégis könnyű irányítást, még akkor is, ha mozgássérült vagy a könnyített vezérlés tovább fokozza a minimalista dizájnt, mivel diszkréten el van rejtve. A kezelőfelület karnyújtásnyira van, akár kerekesszékkel is, és fél kézzel is használható, biztosítva a mozgássérültek számára a magasabb szintű elérhetőséget. Őrizd meg hosszabb ideig az ételek frissességét, ízét és állagát! Az egyes rekeszekben lévő elkülönült hűtőegységek minden sarkot egyenletesen hűtenek. A fejlett szigetelés csökkenti a hőingadozásokat, függetlenül attól, hogy kint mennyire van meleg vagy hideg. És a Digitális Inverter technológia szintén érzékeli és pontosan szabályozza a hőmérsékletet. Élvezd a gyors hűtés teljesítményét egy gombnyomásra a Power Cool hűtés funkció intenzív hideg levegőt fúj a hűtőszekrénybe, hogy gyorsan lehűtse a bevásárlást vagy a kedvenc italaidat. A Power Freeze fagyasztás funkció gyorsan, hideg levegőt fúj a mélyhűtőbe kiválóan alkalmas az ételek fagyasztására vagy az olvadás megakadályozására, és jégkészítésre is.

Teljes tárolási kapacitás: 634 liter. Hűtőszekrény tárolási térfogata 409 liter. Fagyasztó tárolási térfogata 225 liter. Energiahatékonysági minősítés E. Éves energiafogyasztás 351 kWh.Zajszint: 36 dB. Klíma osztály:SN – ST. Optimális környezeti hőmérséklet tartomány 10-38 °C. Az ajtókilincs típusa Integrált. Zajkibocsátási osztály C. Hűtőszekrény automatikus leolvasztás. Gyors hűtés funkció. Légáramú hűtés. Nyaralás mód. Élelmiszer tartósítási technológia. Több légáramlás. Tojástartó. Jégkockatartó. Vízszűrő. Befolyócső. Fix vízcsatlakozás. Hűtőajtók polcok 5. Hűtő polcok 4. Zöldség fiókok 2. Jégadagoló. Jégkásásítás. Fagyasztóajtó polcok 4. Fagyasztó fiók 2. Fagyasztó polcok 4. Szín: Sötét Inox.

Készülék méret: Szélesség: 91,2 cm. Magasság: 178 cm. Mélység: 71,6 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 96 cm. Magasság: 183 cm. Mélység: 77 cm. Súly: 112 kg.

 

Tömeg 112 kg
Méretek 77 × 96 × 183 cm