Termékek

A Siemens egy szabadon álló mosogatógépet kínál a négy vagy több fős háztartások profitálnak a készülék terhelhetőségéből, 12 teríték nem hagy kívánnivalót maga után. A készülék az automata programnak köszönhetően rendkívül gazdaságosan működik. A szennyezettség mértékét érzékelők segítségével határozzák meg, és az öblítési folyamatot az egyedi körülményekhez igazítják. Az intenzív programnak köszönhetően a mosogatógép még az erősen szennyezett edényeket és edényeket is higiénikusan tisztítja. A víz és áramfogyasztást rendkívül környezetbarát szinten tartják. A készülék Eco technológiája felelős ezért. A készüléknek van egy rövid programja, ami érezhetően lerövidíti a mosási időt. Ez jelentősen csökkenti a mosási ciklusonkénti költségeket. A vízvédelmi rendszer vészhelyzetben leállítja a vízellátást. Az indítási idő késleltetésével meghatározhatja, hogy a kiválasztott program mikor induljon el a mosás megkezdése előtt. A műanyag alapnak köszönhetően a készüléknél nincs rozsdaveszély. Ha praktikus, funkcionális és megbízható háztartási támogatást keres, ez a készülék a tökéletes eszköz.
Felső kosár három állítható magasságú szinttel rackMatic a rackMatic megkönnyíti a be és kirakodást, különösen nagy edényeknél vagy tányéroknál. Az állítható magasságú felső kosár könnyen három szintre állítható az egyéni helyigénynek megfelelően. Feltöltéskor is működik. Időt és erőfeszítést takaríthatsz meg. Az élet elég mozgalmas úgy, ahogy van. A Home Connect funkcióval rendelkező Siemens mosogatógépek megkönnyítik a dolgod. Az Amazon Alexával* kötött együttműködésünknek köszönhetően a Home Connect alkalmazáson vagy az okos hangszórón keresztül vezérelheti okos mosogatógéped. Például gyorsítson, például használja az öblítő programot, vagy kapcsolja be a csendes programot. Ez egy kicsit megkönnyíti az életet nem mindenhol elérhető. A kedvencek gomb még egyedibbé teszi a mosogatógépet. Ad meg a leggyakrabban használt programokat és opciókat, majd indítsd el őket egy gombnyomással vagy a Home Connect alkalmazáson keresztül. AquaStop® garancia a vízkár ellen az aquaStop® rendszer megakadályozza a víz bármilyen típusú károsodását legyen szó szivárgó befolyótömlőről vagy magáról a készülékről. Amint szivárgást észlel, az AquaStop® közvetlenül a szerelvénynél lekapcsolja a vízellátást. A Siemens felelős ezért a garantált biztonságért a mosogatógép élettartama alatt. A mosogatógépeket gyárilag vízzel tesztelik, hogy többek között ellenőrizzék a szivárgást, mielőtt a készülék elhagyja a gyárat. Víz maradványok maradhatnak. Ez egy minőségi program a gyártótól, és nem ok a visszaküldésre.
Terítékszám 12. Szabadon álló alá építhető. Programok száma: 6. Evőeszköz kosár. Felszerelés edénytartó állítható magasságú felső kosár, alsó kosár összecsukható edénytartóval. Belső padló anyaga rozsdamentes acél. Programok: 1h 65°C, Automata, Öko, Kedvenc, Intenzív, Rövid. Kiegészítő opciók: A hátralévő idő vezérlése indítási idő késleltetése. Inverter motor. Szénkefe nélküli Inverter PowerDrive motor nagy teljesítményt biztosít észrevehetően csendesebb működés, alacsonyabb energia felhasználás és hosszabb élettartam mellett. Nyomógombos vezérlés állapotkijelzés LED égő a piktogramok fölött. Energiafogyasztás 92 kwh/100 ciklus. Vízfogyasztás 9,5 liter. zajszint 46 dB. Energiaosztály E. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 84,5 cm. Mélység: 60 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 66 cm. Magasság: 88 cm. Mélység: 68 cm. Súly: 49,8 kg.

Tömeg 49,8 kg
Méretek 68 × 66 × 88 cm