Termékek

 

Whirlpool szabadonálló mosógép keskeny készülék tökéletes megoldás egy kis helyre. Gyors, erőforrás hatékony 1200 fordulat/perc centrifugálási sebesség. Exkluzív 6. érzék technológia, amely dinamikusan alkalmazkodik a beállításokhoz minden egyes terhelésnél, biztosítva az összes ruhanemű megfelelő kezelését. Fedezze fel a tökéletes gondoskodást!

A 6. Érzék intelligens szenzorai a töltet nagyságához és típusához igazítják az erőforrások felhasználását, ezzel akár 50 %* energia, víz és időmegtakarítást kínálva. *60 ° pamut program esetén, 6. érzék funkciót használva, a maximális töltőkapacitást az 1 kg mosótöltettel összevetve. Az új Hygiene 60° program egy 150 perces ciklus, amely kíméletesen és hatékonyan távolítja el a baktériumok 99%-át*. A SSOG által tesztelve képes a baktériumok 99%-át eltávolítani teljes töltet esetén. A készülék a mosás befejeztével a dobot mindig a nyitási pozícióban állítja meg, így téve egyszerűvé a ruhák kivételét. A Rapid opció kombinálja az ideális mosási és szárítási eredményt a rövidebb működési idővel. A Késleltetett indítás opció lehetővé teszi, hogy a mosógépet úgy állítsa be, hogy akkor kezdje el a ciklusát, amikor Önnek a leginkább megfelel, így időt és energiát takaríthat meg.

Töltéskapacitás: 6 kg. Felültöltős. Centrifuga 1200 fordulat/perc. Energiaosztály: D. Elektronikus vezérlés. Dob anyaga: Rozsdamentes acél. Dob űrtartalma: 42 L. Eco 40-60, 20° C. Pamut. Eco Pamut. Öblítés & Centrifugálás. Gyapjú. Kényes anyag. Napi 40°. Leeresztés. Farmer. Babaruha. Centrifugálás. Műszálas. Intenzív öblítés. Centrifuga sebesség módosítás. Előmosás. Gyors opció. Start-Szünet. Éves vízfogyasztás: 8500 L. Energiafogyasztás: 64 kWh. Teljesítményigény: 2100 W. Feszültség: 220-230 V. Hálózati kábel hossza: 120 cm. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 40 cm. Magasság: 90 cm. Mélység: 60 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 45 cm. Magasság: 94 cm. Mélység: 70 cm. Súly: 57 kg.

Tömeg 57 kg
Méretek 70 × 45 × 94 cm