Termékek

 

A gyermekkori emlékektől a saját készítésű ételekig a Tesla szabadon álló tűzhelyei minden generáció számára segítséget nyújtanak az ételek elkészítéséhez. KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ SÜTŐ az egy darabból készült, fekete zománcozott belső könnyen tisztítható, sima felületet alkot. TELJES ÜVEGPANEL a sütő ajtaja teljesen üvegből készült, csavarok nélkül. LEVEHETŐ AJTÓ minden Tesla sütőnek kivehető az ajtaja, amely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és a tisztítást. MINIMÁLIS ENERGIAFELHASZNÁLÁS, MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY a hasonló termékekkel összehasonlítva a Tesla A energiaosztályú sütői kevesebb elektromos energiát használnak fel. Ez tisztább környezetet, valamint alacsonyabb számlákat is jelent.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ÜVEG a karcálló és sima kerámia üvegfelület lehetővé teszi a főzőlapok könnyű tisztítását. Ráadásul egy csipetnyi eleganciát is kölcsönöz a konyhába! MARADÉKHŐ KIJELZÉSE a jelzés mindaddig világít és figyelmezteti téged a forró felületekre, amíg azok biztonságos hőmérsékletűre vissza nem hűlnek.

Szabadonálló. Energiaforrás: Áram. Sütő kapacitása 43 liter. Energiaosztály A. Sütő ventilátorrásegítéssel. Sütőfunkciók: Felső fűtés. Felső és alsó fűtés. Felső és alsó fűtés ventilátorral. Alsó fűtés, Grill. Grill ventilátorral. A főzőlap típusa Vitrokerámia 4 zónával. Bal első zóna 1,7 KW Ø 180 mm. Jobb első zóna 1,2 KW Ø 140 mm. Jobb felső zóna 1,7 KW Ø 180 mm. Bal felső zóna 1,2 KW Ø 140 mm. Felszerelés:  1 tálca + 1 rács. Tároló. Szín: Fehér.

Tömeg 44 kg
Méretek 67 × 55 × 89 cm